På plats!

Så var vi här! Sju timmars flygresa över Atlanten har tagit oss till Panama och Panama City. En stad med stora kontraster, jättelika skyskrapor, livlig trafik och hjälpsamma människor. I ett höghus på tolfte våningen en bit utanför själva stadskärnan har vi börjat känna oss som hemma. Vi förundras över barnens förmåga att gilla läget. De låser dörren, åker hiss och kollar genom nyckelhålet som om det aldrig gjort annat.

Första veckan ägnats åt att pyssla med olika små bestyr som att dela kokosnöt med skruvdragare, packa upp, göra små utflykter i närområdet och besökt församlingen. En härligt levande församling med mycket barn i alla åldrar! Har också gjort några besök på förskolan för att förbereda Tilde och Laban inför förskolestarten. Det har varit en liten men mysig vardag där vi haft gott om tid vara tillsammans. Behövligt har också varit att sova ikapp lite av sista tidens intensiva tempo och jetleg, ja bilden talar för sig själv:)

Imorgon börjar skolan! Nu ser vi verkligen framemot att börja läsa spanska och få nya rutiner i vardagen.

Allt gott från oss!

2 kommentarer

  1. Va fint att få läsa om er resa som sker på många olika plan kan jag förstå😊. Vi ber för er och önskar att er inre och yttre resa ska få vara god och stimulerande för er och barnen🙏❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s